При тази услуга се акцентира върху цялостния интериортен дизайн на жилище или обществено помещение.
Създаването на интриорен дизайн е изкуство, което изискава творческа мисъл и задълбочена работа върху разпределението на пространството, обзавеждането и цветовете. Представянето на проекта става чрез  реалистична 3D визуализация и приложено описание на заложените материали.

Тази услуга се заплаща и цената се определя на кв.м

Етапи на работа:  

1-ви етап: Среща в наш офис: При запитване клиентът трябва да се подготвите с определена информация, която трябва да предстви при среща с наш консултант-дизайнер.
  - необходима е архитектурата на помещенията, квадратурата, актуални скици и снимки на обекта.
  - текущо състояние на обекта (дали жилището е старо и ще се кърти, дали ще се местят ВиК и ел. инсталации, ще се запазват ли стари подови настилки или част от тях, врати, дограми и т.н)
  - важно е да знаем дали сте се насочили към модерни или класически линии.
  - дали мебелите ще се произвеждат от Перфект Дизайн или от друга фирма

2-ри етап: Оферта за интериорен проект: В рамките на 5 работни дни Вие ще получите оферта за изработване на цялостния интериорен проект, която включва цена на кв.м на база посочената от вас квадратура и особености на помещението.

3-ти етап: Заснемане на обекта: След одобряване и приемане на нашата оферта се организира посещение на място за снемане на размери и оглед на обекта.Взетите от нас размери и реална квадратура ще залегнат в изготвянето на договора. В договора ние калкулираме само чистата жилищна площ без балкони,стени и помещения, които няма да се проектират.

4-ти етап: Подписване на договора: Подписването на договора е основание за започване на работата по интериорния дизайн и обсъждането на концепцията за визията, която ще се търси.

5-ти етап: Идеен проект: Обсъждат се стиловете които Ви допадат, цветовете,функционалността на мебелите и помещенията.    

6-ти етап: Работен проект: Изграждат се работните  чертежи и се избират съчетанията на цветове и материали.

7-ми етап: Финален проект: Представят се работните чертежи и визуализации. Даваме експертна консултация на строително- ремонтните бригади и производителите на мебелите за някои особености при реализацията на проекта и монтажа. 

Интериорен Дизайн (2)
Интериорен Дизайн (3)
Интериорен Дизайн (4)
Интериорен Дизайн (5)
Интериорен Дизайн (6)
Интериорен Дизайн (7)
Интериорен Дизайн (8)
Интериорен Дизайн (9)