Спалня Мимоза

 

Спалня Елан

 

Спалня Нордик

 

Спалня Концепт

 

       

Хората винаги обръщат голямо внимание на дизайна на спалнята. Не е тайна, че спалнята е най-съкровената стая в жилището ни, неговата душа. Затова и изборът на подходяща мебелировка е от огромно значение. Тя трябва да предразполага към релакс и отмора след дългия и напрегнат ден, да предлага удобство, сигурност и спокойствие. Ние в Мебели Ломбардо ще изготивм за вас уютно и функционално интериорно обзавеждане за спални, за да можете дори в малкото пространство, отделено за спане, да се чувствате комфортно.

За да бъде спалнята Ви хармонична и да се избегне разностилието, можем да ви предложим широка гама от серийни спални по поръчка, състоящи се от легло, гардероб, нощни шкафчета, а при някои модели и от скрин и тоалетка. Стиловете на сериите са различни и можете да изберете този, който най-добре импонира на Вашата личност.

Ако сте романтична личност, най-много ще ви подхожда класическа спалня в стил Прованс или Тоскана. Това са класически мебели, изпълнени от светъл масив, много често с ефект на състарена дървесина. Мебелите са изключително красиви с орнаментирани табли на леглото и изящни крачета, гардеробът и шкафчетата са украсени с орнаменти. Класическите спални в тъмни цветове са изключително подходящи за тези от Вас, които са очаровани от стила и достолепието на английския дом. Стиловете минимализъм и модернистичен са за почитателите на изчистените линии на мебелите. Когато не разполагате с просторна спалня, важното е да съчетаете миниум мебели с максимална практичност и съвременни аксесоари.

Дизайнът при спалните не трябва да се вкарва в стандартна рамка, той трябва да е подчинен на вкуса и личното Ви усещане за красота и комфорт.

Главна роля в обзавеждането играе леглото. Дали то ще бъде единично или двойно, това зависи от Вашите нужди и предпочитания, но особено внимание трябва да обърнете на матрака, защото той е гаранция за добър сън и почивка. Ние в Мебели Ломбардо можем да ви предложим широка гама от латексови матраци, с доказано качество и произведени в България.

Друга съществена част от обзавеждането на спалнята е гардеробът. Той трябва хармонично да се вписва в общия интериор, да не заема много пространство и да бъде с такова вътрешно разпределение, което да отговаря на Вашите нужди и навици. Когато помещението е малко, можете да изберете гардероб с плъзгащи се огледални врати, които ще разширят оптически пространството.

Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални
Спални
Спални Спални